Seminarie ‘EU-fondsen voor Bulgarije en Roemenië’

Kom te weten hoe u voordeel kan halen uit de EU-fondsen voor Bulgarije en Roemenië!

Organisatie: Flanders Investment & Trade, samen met AWEX.

Dit seminarie biedt Vlaamse bedrijven praktische informatie over hoe een beroep te doen op de EU-fondsen voor Bulgarije en Roemenië. Het programma verloopt in het Engels en u heeft de mogelijkheid de sprekers persoonlijk te ontmoeten tijdens de netwerklunch.

Bulgarije en Roemenië vormen samen een markt van 31 miljoen inwoners met heel wat opportuniteiten voor Vlaamse bedrijven. Sinds beide landen begin 2007 lid werden van de Europese Unie, bieden de Europese fondsen een goede opstap naar deze markt voor alle bedrijven die er willen investeren of zakendoen.

Bulgarije en Roemenië krijgen meer dan 30 miljard EUR steun van de Europese Unie voor de periode 2014-2020. Een groot deel hiervan wordt gebruikt voor de landbouw, voedingsbedrijven, transportinfrastructuur, milieu- en energieprojecten, enz...

Dit seminarie biedt u daarenboven de mogelijkheid om contacten te leggen met leidinggevende vertegenwoordigers van verschillende Bulgaarse en Roemeense instanties, bevoegd voor de implementatie van de EU-programma's in beide landen. Het is met andere woorden een unieke kans om meer informatie in te winnen over hoe u als Vlaamse kmo voordeel kan halen uit deze EU-fondsen.

Deze informatievergadering vindt plaats in het Conscience-gebouw van de Vlaamse overheid op woensdag 28 november 2010 en start om 9.00 uur.

Het volledige programma kan u op deze pagina downloaden. De deelnameprijs bedraagt 50 euro per deelnemer. 

Nog vragen?

Contacteer Arnout Geys:
E: arnout.geys@fitagency.be
T: +32 2 504 87 96

Undefined
Term: