Employer impact en het activeren van de openstaande vacatures – twee must DO’s als werkgever of hr manager

Employer branding is nu nog te vaak ‘nattevingerwerk of windowdressing’ en de meeste bedrijven hebben geen ervaring met  ‘employer impact’.  Vandaag komt het erop neer dat u de kandidaat beweegt om op de apply link te klikken van uw bedrijf. Vandaag komt het erop neer dat de kandidaat zich laat informeren over jobs in uw bedrijf omdat deze bij U wil werken. De kandidaat heeft de kontrole maar u kan impact hebben op de kandidaat en deze bewegen om actie te ondernemen.
Dit doet u niet alleen met ‘employer branding’ u dient ‘employer impact’  te hebben.
Laat zien wie je bent  en wat je drijfveren zijn als werkgever. Het is van belang als je je daadwerkelijk wilt onderscheiden, authentiek wilt zijn en een verschil wilt maken. Het imago van de organisatie is een reflectie van de identiteit zoals werknemers en management die met elkaar vormen. Door gebruik van een batterij van digitale marketing technieken ga je deze boodschappen verankeren, je doelgroep bereiken en impact hebben op de kandidaten.
Hoe krijg je als werkgever een voorkeurspositie voor het aantrekken van nieuw personeel maar ook voor het behouden van je huidig personeel. Dat bereik je door als bedrijf authentiek en onderscheidend te zijn. Wat maakt jouw bedrijf zo bijzonder om voor te werken en vertel dat eerlijke verhaal aan de buitenwereld. Laat dat vooral je medewerkers doen. Zij zijn als geen ander in staat om het werkgeversverhaal duidelijk en aansprekend over te brengen. 
Digitale marketing technieken zijn een absolute noodzaak om deze boodschap te verspreiden. Het volstaat niet meer om dit op uw site, facebook pagina of instagram te zetten.
U moet in het vizier van de potentiele werknemers komen. Dit is een pak werk en graag ondersteunen wij u daarin.
Terzelfdertijd gaan we uw inflow van kandidaten aanpakken. Vandaag is dat een probleem voor de meeste bedrijven. De vacatures blijven open staan.
Ik regel twee zaken voor U :

  1. Impact traject en executie
  2. Inflow kandidaten stimuleren en activeren voor bestaande vacatures

 
Mail me voor een afspraak  frjacobs@telenet.be

Undefined
Term: